Bu haber kez okundu.

Tillo İlçemizde Kursiyerlerin Yıl Boyunca Emek Verdiği Ürünler Görücüye Çıktı
banner229

Tillo ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından eğitim öğretim yılı içerisinde değişik branşlardaki kurslarda hazırlanan el emeği göz nuru eserlerin sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Tillo Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen sergi açılışına, Tillo Kaymakamı Erkan Savar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Altunç, Halk eğitim Merkezi Müdürü Adnan Sualp, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mirza Tetik, kurum amirleri, vatandaşlar ve davetliler katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Tillo Kaymakamı Erkan Savar, stantları gezerek eserler hakkında kursiyerlerden bilgi aldı.

Kursiyerleri tebrik eden Savar, Kültürel eserlerimizin gelecek nesillere aktarılması ve yaşatılmasında, Halk Eğitim Merkezlerinin önemli görev ve sorumluluklar taşıdığını belirterek, vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel gelişimlerini sağlamak, onlara bilgi beceri kazandırmak, amacıyla yapılan çalışmaların önemli ve değerli olduğunu belitti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.