Bu haber kez okundu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Yaşlıları Unutmadı
banner229

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı, berberinde, Sevgi Evlerinde yaşayan bir grup çocuk ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz ile Yeni Mahallede ikamet eden Hasan ve Nesibe Gökmen çiftini evinde ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla 68 yıllık evli çifti evinde ziyaret etti.

Yaşlı çiftle bir süre sohbet eden eden Marakçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşlıların sadece bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini söyledi:

Marakçı, şunları kaydetti: "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü. Bu münasebetle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak, Siirt İl Müdürlüğü ve valilik adına Hasan amcamızı ve Nesibe teyzemizi evlerinde ziyaret ederek ve bu ziyarete devlet koruması altında olan çocuklarımızla yaşlılar gününü kutlamak istedik.

Yaşlılarımız ülkemizin mihenk taşları, onlardan öğreneceğimiz, alacağımız çok şeyler var. Her şeyden önce ülkemiz adına onların dualarına ihtiyacımız var."

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz de yaşlılarımız bizim değerlerimiz , bizim değerlerimize AK Parti olarak hep sahip çıktık çıkmaya da devam edeceğiz periyodik olarak tüm mahallelerimizde ihtiyar , yetim , kimsesiz olan insanlarımızı ziyaret ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Bunu sadece siyasi kimliğimiz ile değil insanlık ve İslami görevimizdir. dedi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz daha sonra Engelsiz Yaşam Merkezinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.