Bu haber kez okundu.

Tillo'da Fıstık Hayat Buluyor
banner229

Tillo Kaymakamlığı bünyesinde Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü; İlçeye bağlı köylerde ve mahallelerdeki fıstık bahçelerinde rekolte tahmin çalışmaları yaptı.

Tillo İlçemizde Siirt Fıstığı hasadının yaklaşması ile çiftçilerimiz 2018 üretim yılı boyunca verdiği emeklerin karşılığını heyecanla bekliyor.

Tillo Kaymakamı Yunus Koç, Tillo İlçemizde 23.270 dal dikili fıstık alanı bulunduğunu ifade ederek Siirt Fıstığı yetiştiriciliği yapan çiftçilerimizi desteklediklerini belirtti.

Hasadın yaklaşmasıyla beraber Tillo ilçemizde hasat şenliği yapılacağını belirten Kaymakam Koç, "Tillo'da Fıstık Hayat Buluyor Projesi" ile fıstık üreticilerinin bilgi ve becerilerini arttırmayı hedeflediklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.