Bu haber kez okundu.

 TİLLO DA CAM SEYİR TERASI HEYECANI
banner229
Tillo Kaymakamı Yunus KOÇ, yüklenici firma yetkilileri ve İl Özel İdaresi mühendisleri ile beraber cam terasın uygulanacağı alanı yerinde görerek inşaat öncesi son değerlendirmeleri yaptılar.
DİKA ve İl Özel İdaresi desteği ile Tillo Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırılan “Tillo Kalesinde Cam Seyir Terası” çalışmaları tüm ayrıntılar hesaba katılarak hızla devam ediyor. Hazırlanan zemin etüt raporu sonrası başlayacak inşaat çalışmaları ile “Tillo Kalesinde Cam Seyir Terası” vatandaşlarımızın hizmetine açılacaktır.
Tillo Kaymakamımız Yunus Koç, Cam Seyir Terası sayesinde Botan Vadisinin eşsiz güzelliğini vatandaşımızın ayağına getireceklerini söyleyerek terasın İlçemizin doğa turizmi potansiyeline büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
SiirtTilloCam Teras
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.