Bu haber kez okundu.

Tillo Belediyesi, "Gelin Kardeş Olalım" Projesi Kapsamında Antalya'da
banner229

Antalya Valisi Münir Karaloğlu önderliğinde ve Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen'in yönetiminde ülkemizin 2023 Tarım Vizyonuna hizmet etmek için hazırlanan "Gelin Kardeş Olalım" projesinin kardeş buluşmaları devam ediyor.

Ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda Antalya Valiliği Bünyesinde hayata geçirilen “Gelin Kardeş Olalım” projesi kapsamında Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın ve meclis üyeleri, Tillo Tarım ve Orman İlçe Müdürü Mehmet Resul Eren ve personelinden oluşan heyet, Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın ve beraberindekileri makamında ağırlayan ve bir süre sohbet eden Vali Karaloğlu ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek nazik ziyareti için Başkan Aydın’a teşekkür etti.

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, çeşitli konularda gerçekleştirilen sohbetin ardından Vali Karaloğlu’na yakın ilgilerinden ötürü teşekkürlerini ileterek, yöresel Siirt ve Tillo ürünlerini takdim etti.

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra Tillo İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Resul Eren ve personelinden oluşan heyet, daha sonra Elmalı Kaymakamı Fatih Ahmet Kurt’u makamında ziyaret etti.

Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın ve beraberindekiler, Elmalı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Dilek Boğatimur’u makamında ziyaret ederken, müdürlük personeli ile tanışma toplantısı yaptı.

Proje kapsamında Antalya’nın Elmalı ilçesi ile kardeş olan Tillo Heyeti, Elmalı’da bulunduğu süre içerisinde Eymir Mahallesi'nde fide yetiştirme serası, Beyler Mahallesi'nde bulunan elma bahçesi ve Afşar Mahallesi'nde örtüaltı süs bitkisi seralarını gezdi.

''Gelin Kardeş Olalım'' Projesi kapsamında 2017 yılında, Lavanta Kokulu Antalya Projesi kapsamında dikimi yapılan lavanta üretim alanı ziyaret edildi.

Pirhasanlar Mahallesi'nde bulunan domates üreticisi çiftçiyi ziyaret eden Tillo heyeti daha sınra karanfil serasını gezdi.

Son olarak Elmalı İlçesinin örnek çiftçilerinden olan Ziraat Mühendisi Erhan Arı'nın , Tarım ve Orman bakanlığınının KKYDP desteklemesi kapsamında özveri ve emekle kurulumunu yaptığı topraksız tarım serasını gezerek bilgi aldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.