Bu haber kez okundu.

Tillo Belediye Başkan Aday Adayı Mansur Çalapkulu’nun Mevlid Kandili Mesajı
banner229

AK Parti Tillo Belediye Başkan Aday Adayı Mansur Çalapkulu, Mevlid Kandili dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında tüm islam aleminin mevlid kandilini tebrik etti

Çalapkulu yayınladığı mesajında; “Mevlid Kandilinin olduğu bu gece Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in âlemleri şereflendirdiği gecedir. Peygamberimizin doğumu, insanlık tarihinin en önemli olayı olarak kabul edilir.

Hz. Muhammed doğruluk, nezaket, güvenirlik, adalet, hoşgörü ve cömertlik gibi davranışlarıyla insanlara her zaman örnek olmuştur. Bizler de Peygamber Efendimizin güzel ahlakını kendimize örnek almalı, onun ahlakıyla ahlaklanmaya çalışmalıyız.

Kandil günleri kardeşlik bağlarımızı güçlendiren önemli günlerdir. Bu günlerde dargınlıklar, kırgınlıklar sona erdirilmeli, varsa etrafımızdaki ihtiyaç sahibi kimselere yardım edilmelidir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde tüm Tillolu hemşerilerim ve tüm,islam aleminin Mevlid Kandil’ini tebrik ediyor, sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde, sevdikleriyle beraber nice kandiller geçirmelerini temenni ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.