Bu haber kez okundu.

Tillo Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Aydın  İddialı
banner229

Mehmet Emin Aydın, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Siirt İli Tillo İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.

Tillo’ya hizmet etmek için bu göreve aday olduğunu belirten Mehmet Emin Aydın, derdimiz makam derdi değil, derdimiz insanlığa hizmet derdidir. Gençleri anlayan, dinleyen, genç insanlarımıza hak ettikleri değeri ve önemi veren bir belediyecilik anlayışı ile yola çıkıyoruz.

Tillo’da sevgi, saygı, hoşgörü ve samimiyet bağlarını güçlendirmek için yola çıkıyoruz. Biz; kibir, art niyet ve öfkeden uzağız. Bir insanın gelebileceği en büyük mertebe "güvenilir insan" olmaktır. Güveniniz en büyük sermayemizdir." dedi.

Neden bağımsız aday olduğunu, ne tür projelerinin bulunduğunu anlatan Tillo bağımsız belediye başkan adayı Mehmet Emin Aydın, Parti yönetimlerine gelenlerin, özgür olmadıkları gibi birileri tarafından yönetildiğini ve yönetileceğini düşündüğü için her hangi bir partinin içerisinde yer almadığını ve bağımsız aday olmaya karar verdiğini belirtti.

Yapacakları belediyecilik hizmetlerini huzur, refah, her şeyden önemlisi birlik ve beraberlik olduğunu anlatan Aydın, “Kazanan Tillo olacak, kazanan Tillo halkı olacak” dedi.

Aydın, "Bu kutlu yürüyüşte, bizi yetiştiren atalarımın siyasi aklı, öncelikle bana özgüven verdi. Bu inancın verdiği güçle Tillo'nun huzuru ve refahı için Bağımsız aday olmaya karar verdim. Tillo ilçesine yakışır bir şekilde hizmet etmek için bu yola çıktık. 

Aydın, “Biliyoruz gönülleri fethetmek emek ister, özveri ister zor bir iştir. Bizler bu zor işe talibiz. Tillomuzun, sorunlarını biliyoruz. Sorunlarımız çözülmeyecek, halledilmeyecek meseleler değil. Önemli olan birlik ve beraberliğimizi toplumumuzun tüm katmanlarında tesis etmektir.

Tillo halkının tüm kesimleri ile görüş alışverişinde bulunarak, vatandaşlarımızın teveccühü ile bu yola çıktık. Ümit ediyoruz ki her zamankinden çok ihtiyaç duyduğumuz bu beraberlik Tillo halkının gözünden kaçmayacaktır.

Çünkü bizim önceliğimiz birlik, önceliğimiz beraberliktir. Biz sorumluluk sahibi insanlar olarak şehrimize hizmet etmeye, Tiilo’ya ve halka hizmet için bu göreve talip olduk. Biz bu yola inanarak çıktık ve Tillo’yu halkımızla birlikte yöneteceğiz kararında birleştik” dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salih aydın 5 yıl önce

Tilloya başkan olmuş eskiler tilloya bir hizmet getirmediler şimdiki başkan oldukça hizmet getirdi şimdi karşısında olanların çoğu geçen seçimde şimdiki başkanla beraberdiler ne olduda aleyhine geçtiler amaçları hizmetse hizmet ediyor bu adam tillo tillo olalı öyle hizmet görmedi bu arkadaşın işi gücü var oralara odaklansın

Avatar
İsmail çiftçi 5 yıl önce

Mümkün değil kazanamaz

Avatar
zeliha or 5 yıl önce

bunun gibi adamlara oy vermek haramdır

Avatar
Nihat 5 yıl önce

TŞimdiki başkan sevabıyla günahıyla eksiğiyle illoya şimdiye kadar gelen ve hizmet eden tek belediye başkanıdır Tillolu olarak oyumuz onadır karşıda görülen ve ittifakta yer alanların bazıları bağımsız adaya oy vermeyecekler

Avatar
Tillolu şahin 5 yıl önce

Temiz bir partiden koysaydın şansın olabilirdi örneğin saadet gibi şimdi niye senin adın için oy vereyimki

Avatar
ali 5 yıl önce

Doymadınız be

Avatar
Alper Ceyhan 5 yıl önce

Şimdiki başkana teşekkür etmek ve mevcut adaylara şans dileyip,Yüce Mevla'mızdan hayırlısını niyaz etmek bizlere yakışan davranış şeklidir.Adaylarin her hangi birine oy vermek haram gibi bir üslup hem Allah din adına karar verme açısından şirktir hem de nezaket sınırlarını aşmaktadır.Hem M.Emin Aydın hem de İdham Aydın hizmet maksadıyla gönüllü olarak seçilme haklarını kullanmış iki adayımız abimiz din kardesimizdir.Bize yakışan ı yapalım istediğimize oy verip demokratik hakkımızı kullanmak,istemedigimiz seçildiği takdirde halkın iradesine saygı duymaktir

Avatar
Alp 5 yıl önce

Sayın idham beyi tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Ankarada kendisiyle 15 temmuz sürecinde tanıştık çok değerli bir insan ve o süreçte dahi çabaları tillo içindi takdire şayan başarılı beyefendi bir insan