Bu haber kez okundu.

Tillo Bağımsız Belediye Başkan Adayı Emin Aydın, Büromuzu Ziyaret Etti
banner229

Tillo Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Aydın, seçim çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor.

Aydın, Medya Siirt büromuzu ziyaret ederek Tillo ile ilgili hedeflerini ve projelerini Medya Siirt Genel Yayın Koordinatörleri Ömer Özer ve Turan Koyuncu'yla paylaştı.

Aydın, “Tillo’un öz evladı olarak, siyaseten bağımsız şekilde Tillo’yu Tillo’lularla birlikte yönetmeye talip olduğunu söyledi.

 Belediyeciliğin bir hizmet ve gönül işi olduğunu dile getiren Tillo Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Aydın, şunları söyledi: “Bizim anlayışımızda insan odaklı bir hizmet olacağı kapılarımızı sonuna kadar halka açık olacağını ve Makam odasında oturan bir başkan olmayacağız gece gündüz demeden çalışan bir başkan olacaktır.

 Göreve geldiği takdirde hep birlikte güzel Tillo’muzu yöneteceğiz. Halkımız ile bir gönül bağı kuracağız. İş hayatındaki deneyim ve tecrübelerimi Tillolu vatandaşlarımızın hizmetinde kullanacağız, kullanmaya devam edeceğiz.

Bağımsız adaylık sürecinden bugüne kadar gece gündüz demeden Tillo’muz için çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğim. Tillo’daki esnaf kardeşlerimiz ve halkımız ile buluştum ve buluşmaya davam ediyorum. Farklı bir belediyecilik anlayışı ile çıktığımız bu yolda halkımıza hizmet etmeye talip olduğumuzu her daim vurguladığımı ifade ettim.

Bütün bu süreçte hedefimiz olan gönül belediyeciliğini nasıl inşa edeceğimize yönelik planlamalarımızı izah ettik” Tillo ilçesi için çok önemli projelerinin olduğunu da kaydeden Aydın, “Allah nasip ederse göreve gelir gelmez bu projelerimizi hayata geçireceğini söyeldi.

Medya Siirt Genel Yayın Koordinatörleri Ömer Özer ve Turan Koyuncu ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek “Ülkemiz için kim taş üstüne taş korsa onun yanındayız, destekçisiyiz. Dileğimiz ülkemizi ve Siirt’imizi,Tillo’muzu yönetecek liyakat sahibi insanların görev başına gelmesidir. Tabi ki belediyecilik zor bir iştir. Belediyecilik demek bir ekip işidir" ifadelerine yer vererek kendisine başarılar dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zeki 5 yıl önce

sengin onun reklamını yaparsınız gelenek öyle oysa haktan yana hakikattan yana olmak insanlığın ve mertliğin işaretidir