Bu haber kez okundu.

TEŞEKKÜR
banner229

9 Eylül 2017'de Kemerli Köyünde teröristlerce uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit edilen babam Mehmet Salih Arslan'ın vefatı münasebetiyle olaydan 4 ay geçmesine rağmen bizleri unutmayan Sayın Valimize teşekkür ediyoruz.

Bölge halkının hep hayalinde böyle devlet-millet el ele, bir birine candan sarılarak teröre karşı bölge halkının geçmişte ihmal edilen insanlarımızı tekrar devletin yanında yer almayı başaran Siirt valimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah yar ve yardımcısı olsun.

Siirt Valimiz Sayın Ali Fuat  Atik ve eşleri,
3'üncü Tugay komutanı Tuğgeneral Selçuk Yavuz ve eşleri
İl Jandarma Komutanı Albay Kemal Benek,
Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın,
Emniyet müdür vekili Saruhan Kızılay, Sağlık Müdürü Erol Emre Ömür, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Hüsam Olgaç, kamu görevlileri sivil toplum örgütleri, basın mensupları, dost ve akrabalara teşekkür ediyorum.

Ahmet Arslan Al Süt Ürünleri Kooperatifi Başkanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.