Bu haber kez okundu.

“Teröre Hep Birlikte Dur Diyelim“ Afişleri İlimizde Asılmaya Başlandı
banner229
terörle mücadelede faillerinin yakalanmasına yardımcı olanlara veya kimliklerini bildirenlere para ödülü verilmesini öngören uygulama için hazırlanan uyarı afişleri asıldı.
terörle mücadelede ödül dönemi başladı. İlimizde Valilik önünde bulunan Led ekranda ve bazı noktalara bu konuda hazırlanmış uyarı afişleri asıldı ve ihbar edenlerin ödüllendirileceği ifade edildi.
UYARI AFİŞLERİ ASILDI
3713 sayılı terörle Mücadele Kanunu kapsamına giren suç faillerinin yakalanmasına yardımcı olanlara veya yerlerini yahut kimliklerini bildirenlere para ödülü verilmesine dair İçişleri Bakanlığı yönetmeliğinin, Resmi Gazete'de yayınlanması ile birlikte terörle mücadelede ödül dönemi de başlamış oldu. Bu kapsamda Siirt’te Valilik önündeki Led ekranda başta olmak üzere bazı noktalara uyarı afişleri asıldı.
"HEP BİRLİKTE DUR DİYELİM"
terör olaylarına dair fotoğrafların da yer aldığı uyarı afişlerinin üzerinde, "teröre hep birlikte dur diyelim. İhbarlarınız için Alo terör ihbar hattı 140. İhbar ödüllendirilecektir. teröristi ihbar et huzur ve güvenliğe destek ol" şeklinde ifadeler yer adı.
ÖDÜL MİKTARI YÜKSELEBİLİR
Diğer yandan ödül miktarının İçişleri Bakanlığı'nın onayı ile 4 milyon TL'ye kadar çıkabileceği bildirildi. Ödüllendirmeye ilişkin giderler ise İçişleri Bakanlığının bütçesine konulacak ödenekten karşılanacak. Hak sahibine yapılacak ödemeler Ödül Komisyonu kararında belirtilen valilikler tarafından gerçekleştirilecek. Yönetmeliğe göre ödül verilen kişilerin kimlikleri hiçbir şekilde açıklanmayacak.


Anahtar Kelimeler:
Siirt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.