Bu haber kez okundu.

Terör Operasyonunda, Gökçebağ Beldesinde 11 Gözaltı
banner229

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada;“PKK/KCK Bölücü Terör Örgütüne Üye Olmak,Yardım/ Yataklık ve Propaganda Yapmak” suçlarından Gökçebağ Beldesinde ikamet eden toplam (11) şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada; Siirt İl Jandarma Komutanlığınca PKK/KCK Terör Örgütünün deşifresi ve engellenmesine yönelik yapılan çalışmalarda;Siirt İli Merkez İlçesinde 31 Mart 2017 tarihinde yapılan operasyon sonucu “PKK/KCK Bölücü Terör Örgütüne Üye Olmak,Yardım/ Yataklık ve Propaganda Yapmak” suçlarından Gökçebağ Beldesinde ikamet eden toplam (11) şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramalar sonucu çok sayıda örgütsel doküman ve dijital malzemeye el konulmuştur.

Yapılan operasyonlar ile ilgili soruşturma işlemlerine Siirt Cumhuriyet Başsavcılığınca çok yönlü olarak devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.