Bu haber kez okundu.

Kaymakam Dayanç'tan Güvenlik Güçlerine Moral Ziyareti
banner229

Eruh İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç, güvenlik güçlerini ziyaret etti.

Eruh İlçe Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç, beraberindeki Eruh Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Katırcı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Enis Çoban, İl Meclis üyesi Mehmet Acar ve bazı kurum amirleriyle birlikte Çırpılı Jandarma Karakolu ve Yeşilören  yol güvenliğini sağlayan güvenlik korucuları ziyaret  etti.

Çırpılı Jandarma Karakolunda incelemelerde bulunan Dayanç, burada vatani görevini yapan askerlerle bir süre sohbet etti. Karakolda ziyaret defterini imzaladıktan sonra karakolların genel durumu hakkında bilgi alarak, tüm personele başarılar diledi.

Kaymakam Dayanç ve beraberindekiler, daha sonra Eruh’a bağlı Yeşilören köyü mevkiinde yolun güvenliği ile bölgenin emniyeti sağlayan güvenlik korucuları ziyaret etti.  Burada güvenlik korucularla bir süre sohbet eden Dayanç,“Devletin birliği ve bütünlüğü ile vatandaşın huzuru için gece gündüz demeden, zor şartlarda dahi büyük bir özveri ve fedakârlıkla görev icra eden güvenlik güçlerinin vatandaşlarımızın güvenliklerinin teminatı olduğunu” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.