Bu haber kez okundu.

Temizlik İşlerinde Yenilikler Sürüyor
banner229
 Kent ve çevre temizliği konularında halkın büyük takdirini toplayan Siirt belediyesi, kentte trafiğe kapalı cadde ve sokakların temizliğinde kullanılmak üzere alınan iki adet Fil vakumlu elektrikli süpürge makinası alarak hizmet soktu.

Son bir yılda Siirt’te kent ve çevre temizliği konularında büyük atılımlar ve yeniliklere imza atan Siirt Belediyesi Temizlik işleri müdürlüğü,  kentte trafiğe kapalı bulunan cadde ve sokaklarda aksayan temizlik çalışmalarının daha iyi yapılabilmesi amacıyla bir yeniliğe daha imza atarak iki adet Fil vakumlu elektrikli süpürge makinası aldı. Alınan Fil vakumlu elektrikli süpürge makinaları Destek hizmetleri müdürlüğü tarafından Temizlik işleri müdürlüğüne teslim edildi.

Fil vakumlu elektrikli süpürge makinaları teslim alan Temizlik İşleri Müdürü Yunus Eriş, müdürlük olarak halkımıza en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz demeden çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade ederek, “ yeni alınan Fil vakumlu elektrikli süpürge makinalarının büyük süpürge araçlarının girmediği alanlardaki görevlerini yerine getirecek. Alınan iki yeni makinanın trafiğe kapalı Güre caddesinde ve büyük temizlik araçlarının giremediği cadde ve sokaklarda hizmet verecek” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
IDeals 6 yıl önce

Bence bu çok ilginç bir bilgi! Teşekkürler! Şimdi çok yeni bilgilerim var! Korku veren!

IDeals