Bu haber kez okundu.

Tekvandoda 8 Madalya
banner229
Siirtli tekvandocular, 26 Şubat-1 Mart 2015 tarihleri arasında Malatya'da yapılan 'Anadolu Yıldızlar Ligi' yarı final müsabakalarında 8 madalya ile döndü.
Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tekvando takım antrenörü Murat Özcan, düzenlenen müsabakada 1 birincilik, 1 ikincilik ve 6 üçüncülük derecesi aldıklarını söyledi.Siirt'in tekvandoda çok önemli dereceleri bulunduğunu dile getiren Özcan, "Tekvandoda takım olarak çok iyi bir noktadayız. Çok sayıda lisanslı sporcularımız bulunuyor. Amacımız Türkiye ve uluslararası derece alarak ilimizin ve ülkemizin adını tanıtmaktır. Nitekim geçen hafta Malatya'da düzenlenen müsabakalarda 1 birincilik, 1 ikincilik ve 6 üçüncülük derecesi aldık.
Önümüzdeki aylarda yapılacak Türkiye şampiyonluğuna şimdiden hazırlıklarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.