Bu haber kez okundu.

Teknikerler Birliğinden, Vali Atik’e Ziyaret
banner229

Vali Ali Fuat Atik, Teknikerler Birliği Genel Başkanı Ertan Kılıç ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

6. Başkanlar Kurulu Toplantısını Siirt’te gerçekleştirecek olan Teknikerler Birliği Genel Başkanı Ertan Kılıç ve beraberindeki heyet, toplantı öncesi, Vali Ali Fuat Atik’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Atik, Teknikerler Birliğinin 6. Genel kurul toplantısının ilimizde yapılmasından büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, Genel Başkan Kılıç’a ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, başarılar diledi.

Teknikerler Birliği Genel Başkanı Ertan Kılıç’ta Vali Atik’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette; Teknikerler Birliği yönetim kurulu üyeleri ile Siirt, Trabzon, Aydın, Kahramanmaraş ve Batman İl başkanları katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.