Bu haber kez okundu.

Tefecilere Ağır Darbe Vuruldu
banner229

Siirt, İstanbul ve Yalova illerinde suç işlemek amacıyla SİLAHLI ÖRGÜT KURMAK, TEFECİLİK, YAĞMA ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarını işleyerek, Siirt halkını mağdur ettiği tespit edilen suç örgütüne yönelik olarak eş zamanlı yapılan operasyonda örgüt lideri,yöneticileri ve üyeleri de dahil 14 şüpheli şahıs  göz altına alındı.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada;Emniyet Müdürlüğümüzce “Organize Suçlarının Önlenmesine“ yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

09.05.2019 günü Siirt, İstanbul ve Yalova illerinde suç işlemek amacıyla SİLAHLI ÖRGÜT KURMAK, TEFECİLİK, YAĞMA ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarını işleyerek, Siirt halkını mağdur ettiği tespit edilen suç örgütüne yönelik olarak eş zamanlı yapılan operasyonda örgüt lideri,yöneticileri ve üyeleride dahil 14 şüpheli şahıs  yakalanmıştır.

Yapılan operasyonda ;1 adet AK-47 Kaleşnikof, 3 adet farklı marka ve çaplarda tabanca, 3 Adet Ruhsatsız Av Tüfeği ve 245 adet farklı çaplarda fişek ile birlikte yasadışı olarak temin edildiği değerlendirilen çok sayıda senede el konulmuştur.

Organize suçlara yönelik mücadelemiz aralıksız devam etmektedir, mücadelemizde bizlere yardımcı olmak isteyen vatandaşlarımızın 155’i veya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüze ait “(0484) 223 22 82 - 223 33 55” nolu telefonları aramaları büyük önem arz etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.