Bu haber kez okundu.

Tavuk Döner, Et Döneri Solladı
banner229

Siirtlilerin yıllardan bu yana süregelen bir alışkanlığı olan ve severek tüketilen et dönerin tahtına, sayıları her geçen gün artan tavuk dönercilerin yaptığı tavuk döner oturdu.

İlimizde yaşayan vatandaşların bolca tüketmeye alıştığı et dönerin dürümün fiyatının yavaş yavaş yükselerek 7,5 TL seviyesine kadar ulaşması ile birlikte insanların daha çok tavuk döner tükettiği gözleniyor.

Siirt’te daha ucuz ve doyurucu olan tavuk dönerin fiyatı 3 TL ile 3,5 TL arasında satılıyor.

Siirt’te Güres Caddesi başta olmak üzere, vatandaşların yoğunlukla bulunduğu yerlerde bulunan tavuk dönercileri, Siirtli vatandaşların karnını daha ucuza doyuruyor.

Et fiyatlarının yükselmesi ile beraber fiyatı artan et dürüme gücü yetmeyen vatandaşlar, özellikle öğle yemeklerinde tavuk döneri tercih ederken, misafirlerine de tavuk dürüm ikram ediyorlar.

Siirt’te mevcut et döner esnafının sayısı artmazken, tavuk döner işi yapan işyeri sayısı her geçen gün artıyor.

Siirt Üniversitesi Merkez Kampüsü karşısında hizmet veren İskenderun dönercisi Suat Azrak,yaptığı tavuk Döner ile vatandaşların tercihi olmaya devam ediyor.

İskenderun dönercisi, Acılı, acısız ve bol ketçaplı Ekmeği incecik kıtır lavaşı, Temiz ortamı ve güleryüzlü personeliyle vatandaşların tercihi olmaya devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.