Bu haber kez okundu.

Taşkın ve Çalapkulu'dan, Rıfat Ayyıldız'a Geçmiş Olsun Ziyareti
banner229

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve Merkez İlçe Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Siirt Devlet Hastanesi yoğun bakımda tedavi gören Siirt Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Rıfat Ayyıldız’ın ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Taşkın ve Çalapkulu, İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür ve hastane yetkililerinden Rıfat Ayyıldız'ın sağlık durumu ile ilgili bilgi aldılar.

Hastalara yapılacak ziyaret ve moral desteğinin önemli olduğunu belirterek Rıfat Ayyıldız’ın ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Taşkın ve Çalapkulu, Ayyıldız’ın en kısa sürede iyileşeceğine inandıklarını dile getirdiler.

Siirt Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Rıfat Ayyıldız’a yapılan ziyaretin ardından, Devlet Hastanesinde yatan yaşlı, hasta ve ziyaretlerinde bulunan Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve Merkez İlçe Başkanı Av. Ekrem Olgaç,  tedavi gören hastalarada  geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Hasta ve hasta yakınlarıyla bir süre sohbet eden Başkan Taşkın, ziyaretteki amaçlarının; rahatsızlıkları nedeniyle gününü hastanede geçiren hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu söyledi.

Hastaları ziyaret etmenin önemine değinen Başkan Taşkın; “Hastalık ve sağlık insan için. Allah her şeyin hayırlısını versin. Hastanemizde tedavi gören tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum. Biz annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlıları ziyaret etmeyi gördük. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor. Her zaman olduğu gibi biz hemşerilerimizin yanındayız.

Görev yapılması gerekiyorsa, en başta insan sağlığı için, insan refahı ve huzuru ön planda tutularak yapılmalıdır. İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle hasta olan kardeşlerimize Allah’tan acil şifa yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.