Bu haber kez okundu.

Tarımsal Koordinasyon ve Değerlendirme  Toplantısı Tillo İlçemizde  Yapıldı
banner229

Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan Başkanlığında İl Müdürlüğü Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri ve Birim Sorumluların Katılımı İle Tarımsal Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Tillo ilçesinde Yapıldı.

Tillo ilçesinin yeni hizmet binası toplantı salonunda yapılan toplantıda İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri ve birim sorumluluları tarafından 2018 Yılında Yapılan Çalışmalar, Faaliyetler ve Projeler ile ilgili sunum yapıldı.

Toplantı sonunda İl Müdürü Ergün Demirhan tarafından Tarım ve Orman Bakanlığının politikaları ve Tarım Bakanı Dr.Ekrem Pakdemirli'nin  talimatları çerçevesinde

2019 Üretim Yılında İlimizde Yapılması Planlanan Bitkisel ve Hayvansal Üretim, Çalışmalar, Faaliyetler, Projeler ve hedefler anlatıldı.

Tarım ve Ormanİl müdürü Ergün Demirhan, yıl sonu değerlendirme toplantısında "Büyük bir camia olduklarını ve yapacak çok işlerinin olduğunu " belirterek yıl boyunca yapılan çalışmalar ve hizmetler dolayısıyla İlçe Müdürlerine, Şube Müdürlerine , Birim sorumlularına ve İl Müdürlüğü tüm personeline teşekkürlerini iletti.

Koordinasyon ve Değerlendirme toplantısı sonunda Tillo İlçemizin yeni hizmet binası gezildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.