Bu haber kez okundu.

Tarım Müdürü Demirhan, Pervari İlçemizi Ziyaret Etti
banner229

Siirt Tarım ve Orman İl müdürü Ergün Demirhan, Müdür Yardımcısı M.Sabri Tan, Şube Müdürleri ve Birim Sorumluları Pervari ilçemizi ziyaret ettiler.

 İlçe Müdürlüğü ziyaretinde ilçe müdürü ve personeli ile yapılan toplantıda İl Müdürü Ergün Demirhan Pervari gibi güzel ama zor bir coğrafyada çalışan personele teşekkürlerini ileterek karşılaştıkları sorunlar ve eksiklikler konuşuldu.
Toplantı sırasında 1990-1992 yıllarında Pervari de ilçe Müdürlüğü yapan Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürü Fuat Fikret Aktaş İl Müdürü Ergün Demirhan’ı telefonla arayarak 1990 -1992 yılları arasında ilçe müdürlüğünü yaptığı Pervari’den gelecek tüm projelerin destekçisi ve takipçisi olacağını söyledi.

Genel Müdürümüzün talimatı ile gün içinde Pervari ilçe müdürlüğümüzün eksiklikleri ile ilgili kaynak aktarımı yapıldı.
Heyet daha sonra Pervari Kaymakamı Musa Aydemir, Belediye Başkanı Tayyar Özcan ziyaret edilerek, Bal üreticileri, çiftçiler ve muhtarlarla bir araya gelerek Pervari’nin Tarım ve Hayvancılık potansiyeli ve yapılacak projeler konusunda görüşü alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sırasında öğrencilere Tarım Sigortaları Genel Müdürlüğünün Çanta ve kırtasiyeden oluşan hediye paketi verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.