Bu haber kez okundu.

Tarım  Müdürlüğü 15 Temmuz Anısına Futbol Turnuvası Düzenlendi
banner229

Siirt Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü anısına şube ve ilçe müdürlükleri arasında futbol turnuvası düzenlendi.

İki grup halinde 8 takımla düzenlenecek olan turnuva 02.07.2018 tarihinde başlayarak 26.07.2018 tarihinde oynanacak final maçıyla son bulacak.

02.07.2018 tarihinde oynanan ilk maç 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitlerimizin anısına saygı duruşu ve İl Müdürü Ergün Demirhan'ın başlama vuruşu ile başladı. Turnuvayla ilgili bilgi veren Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ergün Demirhan “Turnuva yaklaşık 1 ay sürecek, 8 takımın mücadele edeceği turnuva ile 15 Temmuz direnişi anısını canlı tutmayı ve personelimizin mesai haricinde düzenlenecek bu tür etkinliklerle, kendi arasında kaynaşma, motivasyon ve moral anlamında olumlu katkısı olacağını düşünmekteyiz.

Bu anlamlı turnuvaya katılan çalışma arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.