Bu haber kez okundu.

Siirt’te 2 Muhtara EYP’li Tuzak
banner229

Siirt’in Şirvan ilçesinde iki köy muhtarının içinde bulunduğu aracın geçişi sırasında tuzaklanmış el yapımı patlayıcı patlatıldı.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, saat 19.20 sıralarında Damlı köyü muhtarı Abdullah Epceren ve Suluyazı köy muhtarı Abdullah Zorlu’nun içinde bulunduğu beyaz transit minibüs, Şirvan ilçesi Nallıkaya köyü dönüşünde Gözlüce mevkiinde bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından yola yerleştirilen El Yapımı Patlayıcı’nın (EYP) infilak ettirilmesi sonucu can kaybı ya da yaralanmanın olmadığı olayda, araçta maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

Olayla ilgili bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 7 yıl önce

Muhtar kardeşlerime çok çok geçmiş olsun, olayda ölü ve yaralı olmaması sevindiricidir, Rabbim vatan hainlerinin belasını versin.