Bu haber kez okundu.

Sürücüler Dikkat! Bu Caddeler Tek Yön
banner229

Siirt’te, bazı sokak ve caddelerde tek yön uygulaması ile birlikte asılan trafik levhalarına uyulması konusunda yetkililer sürücüleri uyardı.

Geçmiş yıllarda İl trafik komisyonun aldığı kararlar doğrultusunda Hami Efendi, Nuri Bayam ve İbrahim Hakkı Caddelerinin yanı sıra yeni düzenleme yapılan kız tepesinin arkasında bulunan 1408 sokakta tek yön uygulaması başladı.

Belediye ekipleri tarafından tek yön uygulamasına daha önce başlanan cadde ve sokakların başına yolun tek yön olduğunu gösterir trafik levhaları asılarak, sürücülerin trafik levhalarına uyulması konusunda uyarılarda bulunuldu.

Daha önce İl trafik komisyonun aldığı kararlar doğrultusunda, bazı cadde ve sokaklarda tek yön uygulamasının ilde trafiğinin rahatlamasının planlandığını belirtildi.

Yetkililer "Sürücülerin daha önce uygulamaya konulan tek yönlü yollarda trafik levhalarına uymasını istiyoruz. Vatandaşlar  caddelerin tek yön olduğunu bilmesine rağmen ters yönü kullandığını, herhengi bir cezai müeyyide ile karşı karşıya kalmamaları için tek yön olan caddelerde kurallara uyarak caddeleri kullanmamalarını istedi.

İl trafik komisyonunun geçmiş yıllarda aldığı kararlar doğrultusunda Hami Efendi , Nuri Bayam, ve İbrahim Hakkı Caddeleri ve yeni alınan kararla kız tepesinin arkasında bulunan 1408 sokakta tek yön uygulaması başladığını, trafik yoğunluğunu rahatlatmak için tek yön uygulaması yapılan yerlerde sürücülerin trafik levhalarına uymasını istediler."

Trafik ekipleri son günlerde aratan kazalara ve trafik yoğunluğundan dolayı bu caddelerde uygulama yapmaya başladığı, sürücülerin ceza yememeleri için kurallara mutlaka uymaları gerektiğini hatırlattılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 5 yıl önce

Devlet otoritesini temsil eden kurumlardan biride Emniyet müdürlüğüne bağlı Trafik şube müdürlüğüdür, fakat gel gör ki ilimizde bu otoriteyi kale alan kimse yok, kale alınmama sebebi de Trafik polislerinin gerekli uygulamaları neredeyse hiç yapmamalarıdır. Sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda denetleyecek ve kurallara uymayan sürücülere yaptırım uygulayacak olan görevliler maalesef çalışmamakta. Kuralsızlık kural haline geldiyse en büyük sorumlu Trafik Polisleridir. Lütfen görevinizi yapın ve Trafiği bir düzene sokun.