Bu haber kez okundu.

SURİYELİ ÖĞRENCİDEN “MEHMET AKİF“ ŞİİRİ
banner229
Siirt'te "Asımın Nesli" konulu programda Mehmet Akif Ersoy'un bir şiirini okuyan Suriyeli öğrenci Ahmet Nureddin (21), katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda Siirt AK Parti Üniversite Teşkilatı tarafından düzenlenen etkinlikte, Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve fikir dünyası anlatıldı.
Şiir dinletisi ve tiyatro oyununun sahnelendiği programda, Siirt'te İlahiyat Fakültesinde eğitim gören Suriyeli Nureddin, okuduğu "Atiyi Karanlık Görerek Azmi Bırakmak" adlı şiirle katılımcılar tarafından bir süre ayakta alkışlandı.
Nureddin'in, Suriye'nin Kamışlı bölgesinden ülkesindeki iç savaş dolayısıyla Türkiye'ye geldiği ve İlahiyat Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.