Bu haber kez okundu.

SURİYELİ MUHACİRLERE SİİRT KIZILAY’DAN YARDIM ELİ
banner229
İlimize Suriye Kobani,Halep ve Kamişlo şehirlerindeki savaştan kaçıp ilimize sığınan ve Barden Oteli arkasındaki çadırlarda yaşayan muhacirlere Siirt Kızılay yardım elini uzattı .
ilimize gelen mağdur durumdaki 11 Suriyeli aileye Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık tarafından yardım eli uzatılarak onlara gıda kolisi, kavurma, hijyen ve giyim malzemeleri ile çocuklara oyuncak yardımı yapıldı.
İnsanların herhangi felakete veya bir sıkıntıya uğradıkları zaman kendilerine uzanacak bir yardım eli aradığını belirten Türk Kızılayı Siirt Şube Başkanı Yener Tanık, ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olduklarını ifade etti.
Tanık, "Türk Kızılayı Siirt Şube Başkanlığı olarak, ilimizde bulunan 11 Suriye ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi, kavurma, hijyen ve giyim malzemeleri ile çocuklara oyuncak dağıttıklarını belirten, Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık ;Daha sonra Suriyeli vatandaşları çadırlarında ziyarette bulunup sorunlarını dinledi.
Tanık, yardımların belli aralıklarla, imkanlar el verdiği ölçüde devam edeceğine işaret ederek, ihtiyaç sahibi herkese ulaşmak isteyen ve bu konuda derneğe ulaşan tüm yardımseverlere de teşekkür etti.
Suriyeli vatandaşlar ziyaretten duydukları memnuniyet ve onları unutmadıklarından dolayı mutlu olduklarını ve yardımlarından dolayı başta Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık olmak üzere, Siirt Kızılay’a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.