Bu haber kez okundu.

Su Kesintisi İle İlgili Duyuru
banner229

İlimizde yaşanan su kesintileri ile ilgili Siirt Belediye Başkanlığı açıklama yaparak arızanın giderilmesi için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (SİSKİ) tarafından yapılan açıklamada; “İlimizde yaşanan aşırı yağışlar nedeniyle Hesko isale hattında arıza meydana geldi. Siirt iline su akışının sağlandığı Hesko isale hattında meydana gelen heyelanlar nedeniyle boru hatlarında arızalar oluşmuştur.

İlimize su akışının sağladığı Hesko İçme suyu hattında meydana gelen arızaya müdahale eden Siski Müdürlüğümüz arızanın giderilmesi için hummalı bir çalışma başlattı.

Belediyemiz iş makineleri ve personelimiz ile yoğun bir çalışmayla hesko hattında meydana gelen arıza, bir noktada giderildikten sonra hatta su verme aşamasına geldik” ifadeleri kullanıldı.

Çalışmalarına ara vermeden devam eden ekipler arızanın bitme aşamasına geldiğini belirtiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.