Bu haber kez okundu.

STSO HEYETİ DEFTERDARLIĞI ZİYARET ETTİ
banner229
27.ci vergi haftası kutlamaları devam ediyor. Kutlamalar çerçevesinde Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekili Nedim Kuzu başkanlığında bir heyet Defterdarlığı ziyaret ederek Defterdar Meral Dönmez ve Vergi Dairesi Müdürü Sait Orulluoğlu’nu kutladı.
 Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu yaptığı açıklamada Siirt esnafının vergisine ve borcuna sadık olduğunu belirtti. Verginin tabana yayılması gerektiğini belirten Kuzu “Verginin tabana yayılması ve kayıt dışılığın asgariye indirilmesi en önemli temennimizdir.
Öte yandan Siirt esnafı borcuna sadık bir esnaftır. İmkanlarını da zorlayarak vergisini ödemeye çalışmaktadır. Herkesin vergi konusunda gerekli duyarlılığı göstermesi ülkemizin geleceği açısından önemlidir.“ dedi.
Kuzu'nun söylediklerini doğrulayan Defterdar Dönmez de mükellefleri bir velinimet olarak gördüklerini söyledi. Vergi haftası boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi veren Dönmez “Gerçekten de Siirt mükellefi borcuna sadıktır. Güneydoğuda en fazla borcuna sadık illerden biriside Siirt’tir. Defterdarlık olarak biz mükelleflerimizi velinimet olarak görüyoruz.” Şeklinde konuştu.
Oda heyetinde Meclis Başkan vekili Metin Arıtürk, Özcan Şahin, Derya Çengel Arpacı ve Genel Sekreter Raşit Başar Taner yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.