Bu haber kez okundu.

STSO BAŞKANVEKİLİ KUZU, KURTALANLI SANAYİCİLERİ GEZEREK SORUNLARINI DİNLEDİ
banner229
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekili Nedim Kuzu, Kurtalan ilçemizde faaliyet gösteren sanayicileri gezerek sorunlarını dinledi. STSO yönetim kurulu olarak üyelerinin ayağına kadar giderek sorunları yerinde dinlediklerini belirten Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkan Vekili Nedim Kuzu; “Üyelerimizin sorunlarına çözüm bulmaya ilke edinmiş bir yönetimiz.
Kurtalan ilçemizde bulunan üyelerimizi ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinleyip çözümü noktasında elimizden geldiği ölçüde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Üyelerimizin görüş öneri ve sorunlarını hassasiyetle dinleyip inceliyoruz. İlimiz yatırımcılarına sunulan imkanlar, krediler ve teşvikler hakkında bilgiler vererek kendilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.
Kurtalanlı Yatırımcılar ise, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Vekili Nedim Kuzu’yu takdirle karşıladıklarını, ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.