Bu haber kez okundu.

STSO Başkanı Güven Kuzu'nun ''Sigortacılık Haftası'' Mesajı
banner229
Siirt Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, bu yıl 26 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında kutlanan ve toplumda sigorta bilincini artırmaya yönelik düzenlenen "Sigortacılık Haftası" nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Kuzu mesajında; "Hazine Müsteşarlığı'nın 2009-2013 yılları Stratejik Planı kapsamında Mayıs ayının son haftası "Sigortacılık Haftası" olarak ilan edilmesi, toplumda sigorta bilincinin artırılması ve sektörün geleceği açısından büyük önem taşımaktadır.
Günümüz ekonomik ve sosyal hayatında çok önemli bir yere sahip olan sigortacılık sektörü, ülke ekonomisine sağladığı taze fon yaratma işlevinin yanında, ülkelerin gelişmişlik düzeylerinin belirlenmesinde de önemli bir gösterge olarak kabul edilmektedir.
Dolayısıyla, ülkemiz sigortacılığının geliştirilmesi, toplumda sigorta bilincinin artırılması, sigortacı ve sigortalı arasındaki güvenin daha da yükseltilmesi son derece önemli bir konudur. Sigortacı ve sigortalının arasında güvene ve hıza dayalı olan sigortacılık, son yıllarda gereken önemi görmeye başlamıştır. Ancak, sigorta bilincinin tabana yayılması ve geleceğin bugünden yapılandırılması için bu bilincin küçük yaşta oluşturulması gerektiğini düşünmekteyim.
Sigortacılık bilincinin ve sektöre duyulan güvenin artırılmasını hedefleyen Sigorta Haftası'nın tüm sigortacılık faaliyetini gösteren üyelerimize, tüm sigortacılara ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum"

Anahtar Kelimeler:
SiirtStsoGüven Kuzu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.