Bu haber kez okundu.

STSO Başkanı Güven Kuzu'dan Miraç Kandili Mesajı
banner229
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
 Başkan Kuzu yayınladığı mesajda, “Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri de Miraç Gecesidir. Miraç bir yükseliştir. İnsanlığın önüne açılmış sınırsız bir terakki ufkudur. Bu ulvi seyahat, mucizelerin en büyüğüdür. Miraç mucizesi, Kur’an-ı Kerim’de ayetlerle anlatılmış ve varlığı inkâr edilemeyecek bir şekilde ortaya konmuştur. Birlik ve beraberliğin önemli olduğu, kardeşliğe ihtiyacımız olan bu günlerde manevi günlerin önemi daha da fark edilir olmaktadır.
 Çünkü günümüzde yaşanan kin ve nefret duyguları, düşmanlıklar bazen insani duyguların önüne geçmekte, bizleri kötü davranışlara yöneltmektedir. Bu önemli günlerde çevremizle, yakınlarımızla olan bağlarımızı gözden geçirirken, doğruluğun, dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu unutmayalım.
 Bu mübarek günler birlik ve beraberliğimize vesile olsun. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin ve İslam aleminin mübarek Miraç Kandilini kutluyor, mübarek günlerin milletimizin birliğine, beraberliğine; sevginin, saygının artmasına vesile olmasını diliyorum.”

Anahtar Kelimeler:
SiirtStsoGüven Kuzu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.