Bu haber kez okundu.

STSO Başkan Vekili Nedim Kuzu, Öcalan'ın Mesajını Değerlendirdi
banner229
 Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkan Vekili Nedim KuzuAbdullah Öcalan'ın mesajı ve çözüm sürecinin bölgeye yansımasını değerlendirdi.

Öcalan'ın okunan mektubunun bölgeyi rahatlattığını dile getiren Kuzu, çözüm sürecine önemli ölçüde katkı sağlayacağını söyledi. Kuzu, yaklaşık 40 yıldır bölgede çatışmalı bir sürecin olduğunu belirterek, "Son birkaç yıldır başlatılan çözüm süreciyle silahların susması, bölgeye huzur ve güven getirdi. Halk güvenlik bir liman olarak gördüğü bölgeye rahatlıkla gelip gitmektedir. Siirt Ticaret ve Sanayi Odası olarak Öcalan'ın verilen mesajı olumlu buluyoruz. Her kesim, bundan sonra Öcalan'ın doğrultusunda sürece katkıda bulunması gerekir. Çözüm süreç başarıyla sonuçlanırsa bölge ekonomisinde ciddi yansımaları olacağını göreceğiz. Şuan itibariyle güzel bir atmosfer hakim, mutlaka silahların gömülmesi ve akabinde demokratik açılımların devam etmesi bekleniyor" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.