Bu haber kez okundu.

STK'lardan Teröre Tepki
banner229
Siirt STSO Başkanı Kuzu: "Süreç kaldığı yerden diyalog kanalıyla devam etmelidir"
İlimizde bulunan bazı sivil toplum kuruluşları, terör saldırılarına tepki gösterdi. Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu yaşanan olayların bölgenin ekonomik ve ticari gelişimini de olumsuz etkilediğini anlattı.
“Şiddetin olduğu yere yatırım yapılmak istenmez, sermaye oraya gelmez" diyen Kuzu, "Bir an önce zaman kaybı yaşanmadan silahların susup tekrardan diyaloğun başlaması için herkesin adım atması gerekiyor. Süreç kaldığı yerden diyalog kanalıyla devam etmelidir" ifadesini kullandı.
Siirt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Rıfat Ayyıldız da bölgedeki son gelişmelerin esnafı tedirgin ettiğini söyledi. Çözüm Süreci'nin bölgedeki insanlara olumlu etkisi olduğunu aktaran Ayyıldız, "Gerek ülkemizde gerekse bölgemizde son bir hafta içinde olan olayları kınıyoruz.
Esnaf ve sanatkarlarımız da bu olaylardan etkilenmektedir. İnsanlar iş yapamıyor, ne yapacaklarını şaşırmışlardır" şeklinde konuştu.- "Toplumun demokratik kazanımlarına zarar veriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.