Bu haber kez okundu.

STK’lar AK Parti Aday Adayları İçin Oy Kullandı
banner229
7 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği seçimleri için AK Partiden aday adayı olan 43 kişi için bugün kültür merkezinde Siirt’teki sivil toplum kuruluşlarının görüşleri alındı.
AK Parti tarafından ilk kez Siirt il ve ilçelerinde bulunan yaklaşık 200 Dernek ve Sivil toplum örgütleri temsilcileri bugün kültür merkezinde AK parti aday adayları için oy kullandı.
AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, "7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak milletvekili seçimlerine yönelik aday tespit çalışmaları devam etmekte, bu çerçevede teşkilat temayül yoklaması ve mülakatlar gerçekleştirilmiş olup, ara komisyon çalışmaları sürmektedir.
   Partimiz merkez yürütme kurulu tarafından, aday tespit çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının da sürece dahil edildiğini ve bugün ilimizdeki bulunan vakıf, dernek, meslek kuruluşları ve benzeri STK'ların ve bu kuruluşlarda görev yapan yönetim kurullarının (sadece başkan ve yönetim kurulu) partimizden hangi isimleri milletvekili olarak görmek istediklerine dair görüşlerinin alındığını belirten Çalapkulu, yaklaşık 1000 kişinin oy kullanacağı temayül yoklaması sonuçlarının genel merkeze bildirilerek 25.dönem Milletvekili aday tespitine katkıda bulunulacak.
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, kurulduğu günden itibaren halkın fikirlerine önem veren partimiz, yapmış olduğu bu çalışmayla da ilimizde bulunan STK'ların görüşlerine ne kadar önem verdiğini bir kez daha gösterdiğini ve temayül yoklamasına gösterilen ilgiden dolayı tüm STK’lara ve dernek yöneticilerine teşekkür etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.