Bu haber kez okundu.

STK TEMSİLCİLERİ İLE İSTİŞARE  TOPLANTISI DÜZENLENDİ
banner229
 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Siirt Gençlik Merkezi tarafından, İl Müftülüğü ve ilimizde gençlik alanında faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile “Gençlik Çalışmaları” hakkında istişare toplantısı düzenlendi.
   Toplantıda Gençlik Merkezinin faaliyetleri tanıtıldı, milli ve manevi değerlerine bağlı donanımlı bir gençliğin oluşması için neler yapılabileceği ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu, temsilcilerin görüşleri alındı.
  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüssam Olğaç tarafından yapılan açıklamada, “İl Müdürlüğü olarak Sivil Toplum Kuruluşları ile ortaklaşa faaliyetler düzenlemek için bir araya geldik. STK’larımızla birlikte gençler için ortaklaşa faaliyetler düzenleyeceğiz.
   Gençlik Merkezinde spor salonumuz, konferans salonumuz her türlü etkinlikte STK’larımıza açık olacak.” dedi. Toplantıların devam edeceğini söyleyen Olğaç,“STK’lar ile ortaklaşa yaptığımız görüşmeler sonucu her ay bir camide gençler ile birlikte sabah namazında bir araya gelinmesi planlandı.” şeklinde konuştu
  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde başlatılan “Gençler Sabah Namazında Buluşuyor” projesi ile gençlerde sabah namazını camide kılma alışkanlığının kazandırılması ve bunun bir gelenek haline gelmesi amaçlanıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.