Bu haber kez okundu.

"Sporla Güçlü Yarınlara" Projesi Kapsamında Düzenlenen Halı Saha Turnuvası Sona Erdi
banner229

Siirt'te "Sporla Güçlü Yarınlar" projesi kapsamında bir halı sahada gerçekleşen turnuvada yapılan müsabakalar sonunda birinciliği Sevgi Spor, ikinciliği Doğruluk Spor ve üçüncülüğü ise Dostluk Spor kazandı.

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, projenin amacına uygun bir şekilde gerçekleştiğini belirterek, şöyle konuştu: "Eski milli futbolculardan Hami Mandıralı proje kapsamında Siirt'e geldi.

Türk futbolunun efsane isimlerinden Hami Mandıralı bizimle bir gün beraber oldu. O kadar güzel anlar yaşadık, bir ufak tartışma bile yaşanmadan bugünlere geldik. İnşallah gençlerimizin içinden profesyonel sporcular çıkacak. İçinizden bürokrat, iş adamı, siyaset adamı, doktor, öğretmen gibi çok güzel mesleklere sahip insanlar çıkacak."

Başarı sağlayan sporculara madalya ve ödülleri, Vali Vekili Aziz Onur Aydın, İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve Siirt Baro Başkanı Nizam Dilek tarafından verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.