Bu haber kez okundu.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığından Pervari ve Beğendik’e 4 Milyon Liralık Yatırım
banner229

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından, Pervari ilçemize ve Beğendik Beldemize Yeni Nesil Spor Salonları ve Tesisler için 4 Milyon Liralık ödenek tahsis edildi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve Beğendik Belediye Başkanı Görgün Özdemir ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik arasında protokol imzalandı.

Yapılan sözleşme ile Pervari ilçemize 1 Kapalı Spor Salonu,3 Basketbol Sahası, Beğendik Beldesine 1 halı saha ve 1 basketbol sahası için 4 Milyon TL ödenek sağlandı.

Spor Totonun Türkiye de spora ve sporcuya destek denildiğinde akla gelen ilk kuruluşlardan biri olduğunu dile getiren AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, bu önemli yatırım için Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’e teşekkür ettiklerini belirterek, " Pervari ve Beğendik beldemizi daha yaşanılır, bir kent yapmak, gelecek kuşaklara daha güzel bir gelecek bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Gerek Devletimizin yatırımları, gerekse 1 yıldır halkımızın duaları ve destekleriyle kentimiz ve geleceğimiz olan gençlerimiz için çok güzel hizmetlere ve projelere hep birlikte imza attıklarını söyledi.

AK Parti Milletvekili Osman Ören; Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve Beğendik Belediye Başkanı Görgün Özdemir yaptığımız girişimler sonucu ilimizin Pervari ilçesine 1 kapalı spor salonu,3 basketbol sahası,Beğendik beldemize 1 halı saha Ve 1 basketbol sahası kazandırdık.

Toplam maliyeti 4.000.000.00 (milyon) TL olan bu yatırımların sözleşmelerini Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ,Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve Beğendik Belediye Başkanı Görgün Özdemir ile beraber imzaladık.Bütün Pervarili hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Ören,bu tesislerin Pervari ve Beğendik beldemize kazandırılması noktasında desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na bir kez daha teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum " dedi.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Pervari’mize yapılacak Kapalı Spor Salonu ve 3 adet Basketbol Sahası için katkılarından dolayı Spor Toto Teşkilatı Başkanı Bünyamin Bozgeyik’e ve AK Parti Milletvekili Osman Ören tüm Pervarili Hemşehrilerim adına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erkan Öner 3 yıl önce

Çeltiksuyu köyünde yaşıyorum yaşım 18 komşu köyümüzde halısaha bulunmakta fakat bizim oynamamıza pek olanak sağlamıyorlar ne zaman arkadaşlarımızla halısahaya gitsek sadece arkaya bakıp geri dönmek nasip oluyor.Bu benim ve bütün arkadaşlarımın gururuna dokunuyor sizden ricam bize bi halısaha yapmanız artık dayanamıyorum gururum çok incindi sizden yardım dileniyorum resmen lütfen biyardım eli uzatın