Bu haber kez okundu.

Söz Yazarı-Bestekâr-Yorumcu İsa Danış’a Şükran Plaketi Verildi
banner229

Siirt’in Yaşayan İnsan Hazinesi niteliği taşıyan Söz Yazarı-Bestekâr-Yorumcu İsa Danış’a Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce şükran plaketi verildi.

İcra ettiği müzik sanatında özverili çalışmalarından dolayı ve yaşayan insan hazinesi niteliği taşıyan İsa Danış, şükran plaketine layık görüldü.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Remzi Uslu: “Siirt folklorik değerlerini yaşatmak için yoğun bir çaba harcamaktayız. Kültür envanteri projesi kapsamında Siirt kültürünü ve folklorunu derleme ve kayıt altına alma çalışmalarımız devam etmektedir.

Bu kapsamda kültür değerlerinin geçmişten bugüne koruyarak gelecek kuşaklara aktarımda önemli bir şehir olan Siirt'imizde daha küçük yaşlarda müzik yolculuğunda kendisine özgü yorumları icra ettikleri parçalara ayrı bir letafet kazandıran İsa Danış kardeşimi Siirt müziğine verdiği katkıları, gayretli ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür eder, sağlık, esenlik ve şükranlarımı sunarım.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeki seven 4 yıl önce

Bir moda haline geldi plaket vermek adeta kasap bakkala bakkal kunduracıya kunduracı manava plaket verir duruma geldi

Misafir Avatar
Hanzade Atasay 4 yıl önce @Zeki seven

Zeki Seven, burnundan derin nefes alıp ağzından ver, kısıtlı oksijen muhakeme ve yorumlama gücünü sıfırlamış. Sen küçükken biri seni sevmek için havaya atıpta sonra tutmadı mı.

Beğenmedim! (0)