Bu haber kez okundu.

SOSYAL BİLİMLER LİSESİ YILSONU ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ
banner229
 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının sonuna yaklaşılırken okullarında yılsonu etkinleri hız kazandı. Sosyal Bilimler Lisesi öğretmen ve öğrencileri de hazırladıkları yılsonu etkinliği ile izleyenlere güzel bir gece yaşattılar.

Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen yıl sonu etkinliğine; Milli Eğitim Şube Müdürleri; Selami Özbilici, Murat Şeker, Mithat Ege ve Aydın Ceyhan’nın yanı sıra öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Okul Müdürü Mahfuz İleri bir konuşma yaptı. Okulu anlatan slayt gösteriminin ardından, İngilizce Öğretmeni Burçin Üstün’ün hazırladığı Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği korosu sahne aldı. Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin de enstrümanlarla eşlik ettiği koro, davetlilerin beğenisini topladı.

Koro dinletisinin ardından Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yılmaz Hatun tarafından hazırlanan şiir ve skeç gösterileri sahne aldı.

Profesyonel tiyatro sanatçılarını aratmayan öğrenciler, hazırladıkları skeçlerde bazen güldürdü bazen de düşündürdüler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.