Bu haber kez okundu.

“Sorumlu Girişimcilik ve Başarı Hikâyeleri” Konferans Dizisinin İlki Gerçekleşti
banner229

Siirt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Kariyer Planlama Günleri kapsamında “Üniversite Öğrencisi Genç Girişimci Adayları için KOSGEB Destekleri ve Bu Desteklerle Kurulan İşletmelerin Başarı Hikayeleri 1” konulu etkinlik Mühendislik Fakültesi  Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Siirt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Kariyer Planlama Günleri kapsamında “Sorumlu Girişimcilik ve Başarı Hikayeleri” Konferans Dizisinin İlki olan “Üniversite Öğrencisi Genç Girişimci Adayları için KOSGEB Destekleri ve Bu Desteklerle Kurulan şletmelerin Başarı Hikayeleri 1” etkinliğinin açılış konuşmasını İİBF Dekanı Prof. Dr. Meral Özhan gerçekleştirdi.

Özhan konuşmasında bu türden etkinliklerin dönem boyunca devam edeceği öğrencilere duyurdu.

Açılış konuşması ardından program KOSGEB Siirt İl Müdürü Ömre Erkılıç Girişimci adaylarına destekler ile ilgili bilgi verdiği konuşma ile devam etti.

Programın ikinci bölümünde KOSGEB Destekleri ile hayallerini gerçekleştiren Başak Erdoğan ve Meltem Gelgen iş kurma ve işlerini sürdürme ile ilgili süreçlerde yaşadıklarını öğrencilere aktardı.

Moderatörlüğünü İşletme Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Çelik'in üstlendiği panel, soru-cevap ile devam edip hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.