Bu haber kez okundu.

Sona Gelindi ! İl Başkanı Kim Olacak ?
banner229

 AK Parti Siirt İl Başkanlığında hazırlıkları yapılacak kongrede başkan olarak kimin seçileceğiyle ilgili çalışmalarda sona gelindi.

AK Parti Siirt İl Başkanı Fevzi Sevgili'nin milletvekili aday adayı olacağı gerekçesiyle kongrede başkan adayı olmayacağını açıklamasının ardından il başkanlığına aday olan isimlerle birlikte Ankara'ya çağrılan  toplam 7 isim AK Parti Genel Merkezi'nde AK Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile mülakata alındı.


DAVUTOĞLU İLE GÖRÜŞÜLECEK


AK Parti'de Siirt İl Başkanlığı için Ankara'ya çağrılan isimlerden 3 ismin elendiği geri kalan isimlerin ise Cumartesi günü saat 14.00 te Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşecekleri bilgisine ulaştık.


Elenen 3 isim; Asım Sevgili, Şakir Seven ve Mehmet Oran olduğu bilgisine ulaşırken geri kalan 4 ismin AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmesinden sonra AK Parti Siirt il Başkanının kim olacağı sorusu cevabını bulmuş olacak.

Davutoğlu ile görüşecek 4 ismin; Özgür Çalapkulu, Ekrem Olgaç, Çetin Ensaroğlu ve Abdullah Özcan olduğu öğrenildi.

 

Anahtar Kelimeler:
SiirtAk PartiIl Başkanı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirt 9 yıl önce

allah kimsenin hakkını heba etmesin,ve emeğini boşa çıkarmasın,çetin ensaroğlunun çok emeği var,tabiki elenmeyenlerinde emeği vardır,ama muhakkak birinin emeği adaha ağır basacaktır,

Avatar
yakışır 9 yıl önce

başkanlık özgüre yakışır

Avatar
muhammet 9 yıl önce

temennimiz cetin ensaroglu nun baskanligi kazanmasii