Bu haber kez okundu.

Siirt Ceza İnfaz Kurumuna 44 Sözleşmeli Personel Alınacak
banner229

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü Ceza infaz kurumları için sözleşmeli pozisyonda istihdam edilmek üzere  3.222  infaz ve koruma memuru,  89  büro personeli (ceza infaz kurumu katibi),  58  diğer sağlık personeli (sağlık memuru),91   teknisyen, 75  destek personeli (şoför),  42  destek personeli (aşçı),  34  destek personeli (kaloriferci) olmak üzere toplam  3.611  personel alımı yapacak.

Bu kapsamda Adalet Bakanlığı Siirt Ceza İnfaz Kurumları için sözleşmeli pozisyonda istihdam edilmek üzere toplam 44 personel alımı yapılacak.

Malatya Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı (Malatya Sınav Merkezi) tarafından Adana, Batman, Ceyhan, Elbistan, Erciş, Erzincan, Erzurum, Hatay, Kahramanmaraş, Kırıkhan, Kilis, Kozan, Mardin, Mersin, Midyat, Muş, Oltu, Osmaniye, Siirt, Silifke, Siverek, Şanlıurfa, Tarsus ve Van Adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonlarına bağlı ceza infaz kurumları için ayrı-ayrı sınav yapacak. Sınavın son başvuru tarihi 25/10/2017 olarak belirlenmiş bulunmakta.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.