Bu haber kez okundu.

Sokak Basketbolu Şampiyonları Belirlendi
banner229

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen “Sokak Basketboluturnuvası oynanan final karşılaşmaları ile sona erdi.

15 Temmuz Demokrasi meydanında kurulan minyatür basketbol sahasında düzenlenen Sokak Basketbolu turnuvasına vatandaşlar yoğun ilgi göstererek takımları desteklediler.

15 Temmuz Demokrasi meydanında yapılan final karşılaşmalarını izlemek üzere Siirt Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Emniyet Müdür V. Saruhan Kızılay, Başkan Yardımcısı Ali Aytek, ve çok sayıda basketbol sever yerini aldı.

Siirt Belediyesi tarafından düzenlenen Sokak basketbol heyecanı sona erdi. İlk kez düzenlenmesine rağmen 39 takımın ve 156 sporcunun katılımı ile gerçekleşen basketbol müsabakalarında oynanan final maçları sonunda büyüklerde Eski Toprak 1’inci, Akyo 2’inci ve Geldikleri Gibi Giderler 3’üncü oldu.

Gençlerde ise Crassower 1’inci Crazy Şeytanlar 2’inci ve Crazy Men ise 3’üncü oldu.

İlk iki gününde klasman maçları oynanan turnuvanın son gecesinde final karşılaşmaları oynandı.

Oldukça kalabalık bir izleyici topluluğu önünde oynanan final karşılaşmalarının ardından dereceye girenlere ödülleri Siirt Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Emniyet Müdür V. Saruhan Kızılay, Başkan Yardımcısı Ali Aytek tarafından verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.