Bu haber kez okundu.

Siyasi Parti İl Başkanları İle Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
banner229
07 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi ve seçmen iradesinin sağlıklı bir şekilde sandığa yansımasının sağlanması amacı ile seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasında alınması gerekli tedbirlerin görüşülmesi amacıyla, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz’ın Başkanlığında, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü ve Siirt’te seçime katılan siyasi parti il başkanları ile bağımsız aday Mehmet Fadıl Akgündüz’ün de katılımı ile “Seçim Güvenliği Toplantısı” yapıldı.
  Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıda, açılış konuşması yapan Vali Mustafa Tutulmaz, seçim güvenliği ile ilgili kurumların katılımı ile daha önceden bir toplantı yapıldığını belirterek, ”Demokratik bir seçim şöleni yaşanması için ilimiz genelinde tüm partilerin seçim propagandası yaparken, birbirlerine karşı sıcak, samimi, saygılı ve hoş görülü olması gerektiğini’ belitti.
  Seçimlerin huzurlu, güvenli bir atmosferde yapılmasını amaçladıklarını belirten Vali Tutulmaz, “Amacımız; Seçimlerinde vatandaşlarımızın seçme ve seçilme haklarını, huzur ve güven içinde, hiçbir baskı altında kalmadan, kendi özgür iradeleri ile oy kullanmalarını temin etmektir. Dedi.
 Seçim sürecinde her türlü güvenlik tedbirinin alındığını hatırlatan Vali Tutulmaz, kamu düzenini bozmaya yönelik hiçbir eyleme asla izin verilmeyecektir. Huzursuzluk çıkararak, vatandaşın güvenliğini tehdit eden, baskı kurmaya çalışan gruplara fırsat verilmeyeceğine dikkat çekti.
 Seçime katılan bütün siyasi partilere, adaylara başarılar dileyen Vali Tutulmaz, seçimlerin ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.