Bu haber kez okundu.

banner229
 "Siyah Beyaz Zehir" oyunu Siirt'te sergilendi.
Başbakanlık Tanıtma Fonu desteğiyle Batman Sanat tiyatrosu tarafından, toplumsal duyarlılık amacıyla gençlerin son zamanlarda karşı karşıya kaldıkları uyuşturucu tehlikesine dikkat çekmek için "Siyah Beyaz Zehir" oyunu sahnelendi.

Siirt İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda sabah öğrencilere sahnelenen oyun öğleden sonra protokol üyelerine sahnelendi.

Yönetmenliğini Ahmet Seven'in yaptığı oyun, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Batman Sanat Tiyatrosu oyuncularından yönetmen Ahmet Seven, Mehmet Seven, Serhat Kaya ve Sinan Ar'ın rol aldığı oyunda gençlerin ergenlik çağına girerken karşılaştığı ruhsal, psikolojik ve fiziksel değişimlerin üzerinde bıraktığı etkileri, çevreye olan ilişkilerini ailelerine olan bakış açılarını onların gözünden anlatıldı.

Öğleden sonra sahnelenen oyuna 3. Komando Tugay Komutanı Halil Soysal,Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve kamu kurum kuruluş müdürleri izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.