Bu haber kez okundu.

Şirvan’daki Silahlı Saldırı İle İlgili 1 Kişi Gözaltına Alındı
banner229
Şirvan ilçesindeki silahlı saldırıda ölen kadının kocası ve bir akrabası gözaltına alındı.
Siirt Baro Başkanı Avukat Cemal Acar yaptığı açıklamada, Şirvan ilçesinde meydana gelen saldırı olayının faili şüphesiyle 2 kişinin gözaltına alındığını belirtti. Soruşturmanın devam ettiğine değinen Acar şunları ifade etti: "İkizler köyünde bir eve gerçekleştirilen silahlı saldırıda hayatını kaybeden 3 çocuk annesi 6 aylık hamile Sonçiçek Kocaağa'nın (29) eşi Zeyidin Kocaağa cinayet sanlısı olarak ve eşine yardım yataklık yatığı silahı sakladığı gerekçesiyle uzaktan akrabaları olan A.K'nin gözaltına alındı.
Daha önceki kadın cinayetlerinde olduğu gibi bu davanın da yakın takipçisi olacağız. Kadına yönelik şiddeti kesinlikle kınıyoruz ve lanetliyoruz." Acar, zanlıların bugün mahkemeye çıkarılması beklendiğini belirtti.
İlçeye bağlı İkizler köyünde, 9 Nisan'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralanan 3 çocuk annesi Sonçiçek Kocaağa kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.