Bu haber kez okundu.

Şirvan’da Şehit Korucu Mehmet Şirin Oyit, Kütüphanesinin Açılışı Yapıldı
banner229

Şehit Korucu Mehmet Şirin Oyit adına oluşturulan kütüphanenin açılışı yapıldı.

1991 yılında bölücü terör örgütü PKK'nın saldırısında Şehit olan Kahraman Korucumuz Mehmet Şirin Oyit adına oluşturulan kütüphane açılışına Şirvan Kaymakamı Memiş İnan eşi Ezgi İnan, İl Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Akpınar, İlçe Emniyet Amiri Vekili Mevlüt Arslanalp ve İlçe Müftüsü Hulusi Güner katıldı.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan yaptığı konuşmada :Pkk-Kck terör örgütü tarafından 1991 yılında Şehit edilen Mehmet Şirin Oyit ismi verilmiş bulunmaktayız. Yurdumuzun semalarında rengini şehitlerimizin Kanından alan ay yıldızlı Ak al bayrağımızın özgürce dalgalana bilmesi için canlarını feda eden kahraman şehitlerimiz, şehitlerimizin emanetleri emanetimizdir.

Kaymakam İnan,"Şehidimizin ebedi ruhuna armağan edilen bu kutlu eserin ilim uğruna çevrilen her sayfada daha da yüceleceğini; zira Peygamberimiz (S. A. S.) Efendimizin de tek şahsi duasının İlim olduğunu" belirtti.

Şehit Korucu Mehmet Şirin Oyit Kütüphanesinde emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Memiş İnan, “Emeği geçen arkadaşlarımızı tebrik ediyor, şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sağlık, sıhhat diliyorum. İnşallah bu faaliyetler bizdeki şehitlik duygusunun yaşamasına, gelecek nesillere aktarılmasına birer fırsat olacak” diye konuştu.

Açılış sonrası, Kaymakam Memiş İnan ve Eşi Ezgi Inan ve beraberindekiler; Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde iftar programına katıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.