Bu haber kez okundu.

Şirvan’da Eğitim Masaya Yatırıldı
banner229

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı 2. dönem müdürler kurulu toplantısı, Şirvan Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda, Şirvan Kaymakamı Memiş İnan başkanlığında yapıldı. Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdür V. Bektaş Yıldız, İlçe Şube Müdürleri İhsan Erberk, Zozan Türkan ve okul idarecilerinin katıldı.

Birinci dönem çalışmalarının artı ve eksi yönleri tartışılıp değerlendirildikten sonra, İlçe eğitim kalite ve niteliğini standartların üzerine çıkarabilmek adına yapılacak faaliyetler masaya yatırıldı.

Taşımalı eğitim ile ilgili fikirler alınarak, devam sorunu olan öğrencilerle ilgili problemlerde rehberlik ve psikolojik danışmanlık biriminin daha aktif olması yönünde karar alındı.

Veli ziyaretlerinin de mevzubahis olduğu toplantı da okul aile işbirliğini geliştirmek adına yapılacak çalışmalara hız verilmesi gerektiği belirtildi.

“Sıfır Atik” Projesi ile gençlerin doğa zekasına katkı amaçlanırken, fiziksel ve bedensel gelişimlerine katkı için de sportif faaliyetlerin organizasyonunun hayatiliği üzerinde duruldu.

TÜBİTAK projelerinin önemine dikkat çekilerek, aktif ders anlayışı içerisinde çocukların yaparak yaşayarak deneyeceği bilimsel faaliyetlerin destekçisi olunması yönünde fikir birliğine varıldı. Okuma yazma seferberliğiyle ilgili gerekli görüşmeler yapıldı.

Okullarda çevre düzenleme ve gençlerimizin rahat bir ortamda eğitim almaları için alınan kararlarda yine onların gelişimine olumlu etki edebilecek her türlü fikrin değerlendirileceği belirtildi.

Alınan kararlar ve uygulanması doğrultusunda başarılı olacak idareci ve öğretmenlerin ödüllendirilmesi kararlaştırıldıktan sonra toplantı sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.