Bu haber kez okundu.

Şirvan'da
banner229
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığınca yürütülen Gönül Elçileri Projesi kapsamında Şirvan'da fidan dikildi.
Kaymakam Mehmet Öztürk, Siirt Üniversitesi kampüs alanında oluşturulan "Bereket Ormanı"na fidan dikim töreninde, ağaç dikmenin önemine değindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde 81 ilde Bereket Ormanları kurulduğunu anımsatan Öztürk, "Fidan yeni bir hayat , güzel bir gelecek demektir" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından, Kaymakam Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Kamil Kocagöz, Belediye Başkanı Necat Cellek, Cumhuriyet Başsavcısı Habip Çapar, İlçe Milli Eğitim Müdürü vekili Seyithan Can, Şube Müdürü Bahattin Koceman, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Murat Tut ve öğrencilerle 400 fidan dikti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.