Bu haber kez okundu.

Şirvan ve Pervari Köy Yollarında Heyelan
banner229

Siirt'in Şirvan ve Pervari ilçelerine bağlı köy yollarında aşırı yağışlardan dolayı heyelan meydana gelirken,Şirvan Gözlüce köyünde Abdullah Kalkan'a ait evinde aşırı yağışlar sonucu yıkıldığı öğrenildi.
Şirvan ilçesine bağlı Cevizlik Bombat Mahallesinde ve Pervari ilçesine bağlı Düğüncüler köy yolunda aşırı kar yağışı nedeniyle heyelan meydana geldi. Heyelanın olduğu bölgelerde köy yolları ulaşıma kapandı.

Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, yaptığı yazılı açıklamada Pervari ve Şirvan ilçelerimizde köy yollarının açık olduğunu, bazı köy yollarında heyelanlar meydana geldiğini söyledi.

Canpolat, Pervari ilçemize bağlı Düğüncüler,Ormancık,Kışlacık,Gözlükuyu-Karşıyaka arası, Şirvan ilçemize bağlı Soğuksu,Cevizlik Bombat Mahallesinde heyelan meydana geldiğini, yaşana Heyelanlara anında müdahale edildiğini belirten Canpolat, Şirvan Gözlüce köyünde Abdullah Kalkan'a ait evin aşırı yağışlar sonucu büyük bir kısmı yıkıldığını söyledi.

Canpolat, Ölü ve yaralının olmadığı olayda vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için “İl Özel idare ekiplerinin doğabilecek olumsuzluklar ve karla kapanabilecek kritik mevki, bölgelerde çalışmalarına aralıksız devam etiğini ve  Pervari ve Şirvan ilçelerimize araç takviyesi yapıldığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.