Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamlığı, Şehit ve Gazi Ailelerine İftar Yemeği Verdi
banner229
Şirvan İlçemiz Kaymakamlığı organizesinde İlçe Jandarma Komutanlığında İlçedeki Şehit ve Gazi ailelerine iftar yemeği verildi.
İftar sonrası konuşma yapan Şirvan Kaymakamı Mehmet Öztürk, düzenlenen iftar yemeğine İlçenin çeşitli yerlerinde Vatan toprağını canları pahasına cesurca savunan ve şehit düşen bu vatan evlatlarının aileleri ve bu çatışmalarda çeşitli yerlerinden yaralanıp Gazilik mertebesine yükselen vatandaşlara, Devletin tüm imkânlarıyla geride bıraktığı emanetleri ve kendilerine sahip çıktığı ve her durum ve şartta yardımlarına bir el uzakta olduğunu belirten Şirvan Kaymakamı Mehmet Öztürk “ Bu vatan için canını feda etmiş tüm Şehitlerimizi ve bugün yaşamını sürdüren tüm Gazilerimizin yapmış olduğu tüm fedakârlıklardan dolayı Devletimiz adına sonsuz şükranlarımı sunarım” dedi.
Düzenlenen iftar yemeği ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerin anısına okunan dualarla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.